Sari la conținut

Despre Noi

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Despre Noi

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

instalator non stop

25

Ani de
EXPERIENTA

De mai bine de 25 ani, deservim toate sectoarele Bucurestiului in regim de urgenta. Gasim rezolvare pentru orice tip de problema. Costi Instal este solutia RAPIDA si sigura pentru problemele tale.

URGENTE NON STOP

La cerere, intervenim în regim de urgență pentru remedierea avariilor, pentru reparațiile de necesitate sau pentru cei cu program foarte încărcat.

24 H / 7 ZILE

Asigurăm serviciile noastre în regim NON STOP pentru că știm că unele avarii pot apărea pe neprevăzute.

PRETURI CORECTE

Pentru toate serviciile noastre garantăm cel mai bun preț din Bucuresti și calitatea unui serviciu recomandat.

instalatii sanitare in toate sectoarele - despre instalatii sanitare

Ne poti contacta la orice ora pentru defectiunile care pot aparea la instalatiile sanitare precum: tevi sparte, calorifere care nu mai functioneaza corespunzator, canalizari infundate si multe alte probleme care pot aparea legate de instalatiile sanitare.

montare tevi pentru instalatii sanitare

Principiile care ne ghidează:

  • Experiență de peste 25 de ani
  • Disponibilitate constantă
  • Rapiditate în acțiune
  • Serviciu Non-Stop
  • Profesionalism la superlativ
  • Garanția lucrărilor
instalator montand grup sanitar

25

Ani de experienta

De ce sa apelezi la serviciile unui instalator, indiferent de ora

Nevoile fiecarui client sunt importante pentru noi. Prioritatea noastra principala este aceea de a oferi clientilor nostri lucrari de instalatii sanitare de calitate, prin produsele procurate de la furnizori cu renume in acest domeniu si prin executarea acestora cu instalatori calificati, profesionisti si cu simt al raspunderii

Aveti nevoie de serviciile noastre?
Suntem disponibili NON-STOP pentru urgente.

Testimoniale

5/5

Am apelat la Domnul Costi si echipa sa pentru un WC infundat. Desi chiuveta si scurgerea de la cada functionau bine, WC-ul era blocat. Instalatorii au depistat imediat ca problema era de fapt la nivelul cotului de racordare a evecuarii. Au trecut doua luni de la interventie si nu am mai avut nicio alta problema. Va multumesc pentru promptitudine.

Adrian, Bucuresti, Sector 5
5/5

Costi e un om deosebit si un instalator extrem de bun. Ma bucur ca l-am gasit prin acest site. Se vede ca are multa experienta in spate si ca ii place ceea ce face. Am avut o problema mai complicata la instalatia termica si instalatorii dinainte nu au reusit sa o rezolve. Deci daca aveti nevoie de un instalator priceput cu adevarat si nu amator, in instalator ocazional sau de 2 – 3 luni, care sa husureasca lucrarea din dorinta de a termina mai repede si de a lua banii, il recomand pe Costi. Nota 10+ pentru intreaga experienta

Cristian, Bucuresti, Sector 4