Sari la conținut

Reparatii instalatii sanitare

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

Reparatii instalatii sanitare

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

reparatii instalatii sanitare - apa calda si apa rece - reparatii instalatii termice

Oferta noastra de servicii include reparatii la instalatiile sanitare. Ca profesionisti în domeniu, putem oferi următoarele servicii:

Remedierea scurgerilor de apă

Sunt pregătit să localizez și să remediez orice scurgeri din conducte, robineti, băi, chiuvete, cabine de dus, bateri, tevi fisurate sau alte componente ale instalațiilor sanitare. Aceasta poate implica înlocuirea garniturilor sau etanșărilor, strângerea conexiunilor sau înlocuirea componentelor defecte.

Reparații la toalete

Pot rezolva problemele la toaletă, cum ar fi scurgerile la baza toaletei, rezervoare care nu se umplu corespunzător sau valve de evacuare defecte. Efectuez înlocuirea garniturilor, repararea sau înlocuirea mecanismelor interne și asigur că toaleta funcționează în mod optim.

Înlocuirea robinetelor și a componentelor sanitare

Dacă aveți nevoie de înlocuirea unui robinet, a unei chiuvete, a unei baterii de duș sau a altor componente sanitare, pot efectua montajul corespunzător și mă asigur că totul funcționează în mod eficient.

Desfundarea și curățarea țevilor

În cazul în care întâmpinați probleme cu blocarea țevilor, pot utiliza echipament specializat pentru a elimina blocajele și a restabili fluxul normal de apă.

Reparații la sistemul de încălzire

Dacă aveți probleme la sistemul de încălzire, cum ar fi scurgeri la radiatoare sau probleme cu robineti, pot oferi asistență în remedierea acestora.

Remedierea scurgerilor de apă

Sunt pregătit să localizez și să remediez orice scurgeri din conducte, robineti, băi, chiuvete,cabine de dus,bateri,tevi fisurate sau alte componente ale instalațiilor sanitare. Aceasta poate implica înlocuirea garniturilor sau etanșărilor, strângerea conexiunilor sau înlocuirea componentelor defecte.

Costi Instal, firma specializata in instalare retelelor de apa calda si apa rece civile constituie o optiune foarte buna pentru dumneavoastra deoarece experienta si profesionalismul specialistilor nostri garanteaza realizarea unor lucrari de calitate indiferent de anvergura si complexitatea lucrarilor din acest domeniu.

Reparatii instalatii sanitare de orice fel

Indiferent de tipul de reparație necesară la instalațiile sanitare, mă asigur că lucrările sunt efectuate cu profesionalism, că sunt respectate normele de siguranță și că obțineți rezultatele dorite. Pentru a beneficia de serviciile mele de reparatii instalații sanitare, vă recomand să ne contactați pentru a discuta în detaliu despre nevoile dumneavoastră specifice.

Suntem disponibili NON-STOP pentru orice tip de urgență aveți, cu privire la remedierea unei probleme. Ne deplasăm la fața locului și începem lucrările imediat. Echipa noastra rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la instalatia sanitara orice element de canalizare, conducte, tevi, obiect sanitar intr-un timp scurt si cu pret cat mai avantajos.