Sari la conținut

Revizii instalatii sanitare

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

Revizii instalatii sanitare

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

revizii instalatii sanitare - serviciu sanitare

Revizii instalatii sanitare și termice profesionale: Tot ce trebuie să știți

Revizia la instalatiile sanitare și termice este o componentă esențială a menținerii performanței optime a sistemelor din locuința dvs. Aici la Costi Instal, ne angajăm să vă oferim servicii complete și profesionale, asigurându-ne că fiecare aspect al instalatiilor dvs. este verificat și remediat în mod corespunzător.

Servicii incluse în revizie:

    • Verificarea instalatiilor sanitare: Includem în revizie o inspecție amănunțită a tuturor elementelor sanitare, cum ar fi lavoarele, dusurile, vanele, corpurile de toaletă, scurgerile, rigolele, robinetii, conductele, și tevile. Fiecare detaliu este luat în considerare pentru a identifica eventualele probleme sau potențialele riscuri.

    • Verificarea instalatiilor termice: Efectuăm o inspecție riguroasă a sistemului termic, inclusiv centralele termice, caloriferele, tevile și conductele, aparatele de aer condiționat, boilerele, etc. Asigurăm că toate componentele funcționează corespunzător și intervenim în cazul identificării oricăror defecțiuni.

    • Remedierea problemelor descoperite: Dacă revizia relevă probleme sau disfuncționalități, echipa noastră de specialiști intervine imediat pentru a le remedia. Acțiunile noastre sunt rapide și eficiente, având ca scop restabilirea funcționalității complete a instalației dvs.

    • Inlocuirea și modernizarea retetelor: Dacă se constată că retetele instalatiilor dvs. sunt depășite sau nu mai corespund standardelor actuale, suntem pregătiți să le înlocuim și să le modernizăm pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai recente tehnologii și eficiență energetică.

Disponibili NON-STOP pentru Urgențe:

Indiferent de ora zilei sau a nopții, suntem aici pentru a vă oferi ajutor în orice situație de urgență. Echipa noastră răspunde prompt la apelurile dvs., se deplasează la fața locului și începe lucrările imediat. Profesionalismul nostru și abordarea noastră eficientă garantează rezolvarea rapidă și avantajoasă a oricărei probleme la instalatiile sanitare.

Aveti nevoie de serviciile noastre?
Suntem disponibili NON-STOP pentru urgente.