Sari la conținut

Montaj baterii baie si bucatarie Bucuresti

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

Montaj baterii baie si bucatarie Bucuresti

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

baterie de baie - montaj baterii

De cele mai multe ori bateriile de la chiuveta din baie sau din bucatarie se deterioreaza si nu mai functioneaza corespunzator. In afara de bateriile pentru chiuveta, poti intampina aceleasi probleme si cu bateriile pentru cada, bateriile pentru bideu sau cu bateriile pentru cabina de dus.

Functionarea incorecta a acestor obiecte sanitare reprezinta cel mai intalnit motiv pentru care se apeleaza la schimbarea lor si este recomandat sa soliciti serviciile unui instalator sanitar. In acelasi timp, acesta te poate ajuta si cu servicii de montaj baterie atunci cand te muti in casa noua si iti mobilezi si utilezi locuinta.

In momentul in care bateria incepe sa prezinte scurgeri la baza chiuvetei, poate sa fie un semn ca aceasta este defecta si trebuie schimbata. Totodata, pot aparea probleme si cu furtunul de alimentare ce leaga bateria de sursa de alimentare apa. Defectiuni ale bateriei precum cea a robinetului care nu mai functioneaza asa cum trebuie duce tot la inlocuirea bateriei in totalitate. In acest moment este necesar sa apelezi la serviciile noastre pentru montaj baterie noua, lucrare pe care o poate realiza un instalator sanitar profesionist.

Montaj baterii baie si bucatarie in Bucuresti

Ai nevoie de montajul unei baterii pentru baie? Te putem ajuta cu schimbare bateriei vechi , indiferent de marca pe care o doresti. Daca nu dispui tu deja de o baterie cumparata, ne precizezi acest lucru iar noi putem veni cu o baterie noua si cu toate accesoriile si materialele necesare pentru un montaj sigur si durabil. Montaj baterii baie sau bucatarie in regim de urgenta in Bucuresti realizata de catre o echipa de instalatori sanitari profesionisti.

Bateriile pentru baie sunt necesare pentru chiuveta, cada, cabina de dus sau bideu. Acestea favorizeaza curgerea apei calde si reci, iar functionarea si montarea lor corespunzatoare este necesare pentru a nu aparea scurgeri nedorite si astfel un consum mai mare de apa.

Suntem disponibili NON-STOP pentru orice tip de urgență aveți, cu privire la remedierea unei probleme. Ne deplasăm la fața locului și începem lucrările imediat. Echipa noastra rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la orice element de canalizare, conducte, tevi, obiect sanitar intr-un timp scurt si cu pret cat mai avantajos.

Aveti nevoie de serviciile noastre?
Suntem disponibili NON-STOP pentru urgente.