Sari la conținut

Desfundari instalatii sanitare

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile

Desfundari instalatii sanitare

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile

servicii desfundari

Firma noastra va ofera serviciul profesionist de desfundari instalatii sanitare:  tevi infundate, desfundare chiuveta bucatarie, desfundare cada, desfundare cabina de dus, desfundare sifon de pardoseala, desfundare rigola cabina de dus, desfundare wc sau scurgeri in Bucuresti in regin de Urgenta.

In functie de locatia dvs si problema pe care o aveti, interventiile pot fi usoare sau foarte complexe, de aceea atunci cand ne sunati pentru desfundare va rugam sa ne oferiti toate informatiile pentru a va face un pret corect.

Servicii desfundare WC

In primul rand trebuie identificat motivul pentru care s-a infundat WC-ul. Scurgerea de la toaleta este de cele mai multe ori blocata de o cantitate mare de hartie igienica si uneori chiar si de jucarii ale copiilor. Identificarea corecta a locului unde s-a format blocajul se poate face prin cateva teste simple si anume:

❶ Daca alte instalatii sanitare din baie, ca de exemplu chiuveta sau scurgerea de la cada functioneaza corect, atunci problema este localizata undeva la nivelul vasului de toaleta sau a cotului de racordare a evacuarii acestuia. Aceasta este situatia cea mai des intalnita si totodata si cea mai usor de rezolvat, prin inlocuirea racordului de evacuare cu unul nou, cu sau fara demontarea scaunului, de la caz la caz.

❷ Daca insa observati ca si celelalte instalatii sanitare din baie prezinta o scurgere defectuoasa, atunci probabil este infundata coloana. Pentru desfundarea coloanei este posibil sa avem nevoie de acces la etajele inferioare, sau la subsolul blocului.

❸ Daca locuiti la casa, poate fi vorba si de o problema la nivelul canalizarii la care sunteti legati sau la nivelul fosei daca este cazul.

Ai incercat tot felul de solutii de desfundat wc -ul si nu ai reusit sa rezolvi problema?

Adevarul este ca aceasta problema neplacuta nu poate fi remediata prin solutii casnice si empirice (cum ar fi desfundare wc cu soda caustica sau cu detergent de vase ori bicarbonat de sodiu). Din contra, exista chiar riscul sa agravezi lucrurile.

Cand scurgerea toaletei este infundata, pentru desfundare vas toaleta sunt recomandate produsele si solutiile profesionale (cum ar fi desfundare wc cu sarpe, sarpele cu tambur electric de desfundat, desfundare tevi wc cu pompa de inalta presiune speciala si dedicata pentru desfundarea coloanelor de canalizare si altele).

Echipa noastra de instalator asigura desfundari rapide a WC-urilor, cazilor, chiuvetelor,sifoanelor de pardoseala  precum si elementelor de conexiune cu coloana de scurgere a blocului. Remedierea acestora in situatii de urgenta (chiar si la ocazii speciale sau in zi de sarbatoare) sunt specilizarea noastra. . un Instalator sanitar se va deplasa la dvs si va rezolva problema.

  • Desfundare WC
  • Desfundare sifon pardoseala
  • Desfundare cada
  • Desfundare coloana scurgere
  • Desfundare chiuveta bucatarie
  • Desfundare lavoar
  • Desfundare chiuveta baie

Echipa noastra rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la orice element de canalizare, conducte, tevi, obiect sanitar intr-un timp scurt si cu pret cat mai avantajos.

Desfundare sifon pardoseala – interventii rapide in Bucuresti

Daca te confrunti cu un miros neplacut in baia ta si acesta persista de ceva timp, atunci este posibil sa ia probleme cu obiecte sanitare infundate si sa fie necesar sa desfunzi sifonul de pardoseala. 

Nu ai reusit sa rezolvi singur problema de la sifonul din baie si ai nevoie de ajutor specializat? Cheama echipa noastra de instalatori profesionisti care te va ajuta cu servicii de desfundare sifon pardoseala.

Desfundare cada - Urgente in Bucuresti

Chiar daca in multe locuinte moderne avem cabine de dus pentru o igiena corporala eficienta si rapida, cada a ramas in topul preferintelor celor care prefera o baie fierbinte in multa apa si o relaxare la orizontala pe timpul ei. Cazile clasice, cu sau fara masca, sunt excelente pentru o baie dupa o zi lunga la locul de munca, insa au o mare problema: se infunda destul de des. Parul, reziduurile de la sapun, de la sampon, mizeria acumulata in timp in scurgere pot duce la infundari destul de greu de desfundat doar cu o pompa obisnuita.

O firma specializata in instalatii sanitare va interveni rapid si se va ocupa de desfundare cada cu instrumente si echipamente profesioniste. Va detecta locul in care a aparut problema, cu ajutorul unor camere video speciale, va folosi sarpele mecanic sau cel electric si pompe speciale pentru o desfundare cada baie rapida. Cum majoritatea problemelor la cada se intampla din cauza scurgerilor care nu mai fac fata acumularilor de mizerie si de reziduuri, echipa de specialisti de la firma de instalatii sanitare va incerca sa realizeze o desfundare scurgere cada si o desfundare tevi cada.

Toate depunerile vor fi eliminate, tevile si scurgerea vor putea prelua apa ramasa dupa un dus sau o baie, se va realiza si o igienizare a instalatiei sanitare de la cada daca e nevoie. In situatia in care se solicita si o desfundare cada dus personalul calificat de la firma cu experienta in domeniul instalatiilor electrice va interveni prompt si va rezolva pe loc orice probleme au dus la infundare.

Servicii desfundari tevi scurgere - Deservim toate sectoarele Bucurestiului

Pentru o funcționare corectă a scurgerilor care fac parte din instalațiile sanitare, desfundarea și întreținerea lor sunt unele dintre cele mai importante aspecte ce trebuie luate permanent în considerare. O scurgere înfundată nu reprezintă decât un obstacol pentru fiecare dintre noi. Una dintre cele mai eficiente și de folos modalități care ajută în prevenirea acestui fenomen este evaluarea sa regulată. În cazul în care te confrunți cu blocajul scurgerilor, ne poți contacta iar în cel mai rapid timp, ajungem la locuinta dumneavoastra.

Dacă ai parte de o problemă ca cea despre care vorbim, putem folosi, în funcție de complexitatea situației, echipamente de inspecție pentru a determina cu succes locația dificultății întâmpinate si a alege soluția cea mai potrivită.

Aveti nevoie de serviciile noastre?
Suntem disponibili NON-STOP pentru urgente.