Sari la conținut

Instalare tevi de apa calda si apa rece

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

Instalare tevi de apa calda si apa rece

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

reparatii instalatii sanitare - apa calda si apa rece - reparatii instalatii termice

Instalare tevi de apă:

Echipa noastră de experți va instala rețele complete de apă, asigurându-vă că apa caldă și rece ajunge la fiecare punct necesar din casa dvs.

Ne asigurăm că toate conductele sunt montate în mod corespunzător și sunt conectate în siguranță la sursa de apă.

Montaj robineti și supape:

Oferim servicii de montaj pentru robinete, supape și alte dispozitive necesare în rețelele de apă.

Instalăm robinete de control, robinete de siguranță, supape de rețea și multe altele, pentru a asigura controlul adecvat al fluxului de apă.

Etanșare și izolarea conductelor:

Ne asigurăm că toate conexiunile și îmbinările conductelor sunt etanșe și protejate împotriva scurgerilor de apă.

Realizăm izolarea termică a conductelor pentru a preveni pierderile de căldură și pentru a asigura eficiența energetică.

Testare și verificare:

Efectuăm teste și verificări ale întregului sistem de apă pentru a ne asigura că funcționează în mod corect și în conformitate cu standardele de siguranță.

Identificăm și remediem orice scurgeri sau defecțiuni pentru a vă asigura că rețeaua de apă funcționează optim.

Cand ne gandim la instalatia sanitara a unui spatiu nou construit sau deja existent este importanta alegerea tipurilor de tevi, dar si proiectarea si dimensionarea acestora.
Tevile trebuie sa fie potrivite pentru fiecare circuit de apa calda, apa rece, caldura si canalizare, in functie de specificatiile tehnice ale acestora.  

Costi Instal București, firma specializata in instalare retelelor de apa calda si apa rece civile constituie o optiune foarte buna pentru dumneavoastra deoarece experienta si profesionalismul specialistilor nostri garanteaza realizarea unor lucrari de calitate indiferent de anvergura si complexitatea lucrarilor din acest domeniu.

Suntem disponibili NON-STOP pentru orice tip de urgență aveți, cu privire la remedierea unei probleme. Ne deplasăm la fața locului și începem lucrările imediat. Echipa noastra rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la instalatia sanitara orice element de canalizare, conducte, tevi, obiect sanitar intr-un timp scurt si cu pret cat mai avantajos.

Aveti nevoie de instalare retele de apa?
Suntem disponibili NON-STOP pentru urgente.