Sari la conținut

Servicii

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Suntem prezenti in orice sector din Bucuresti!

Sectorul 1 – Sectorul 2 – Sectorul 3 – Sectorul 4 – Sectorul 5 – Sectorul 6

Servicii

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Suntem prezenti in orice sector din Bucuresti!

Sectorul 1Sectorul 2Sectorul 3Sectorul 4Sectorul 5Sectorul 6

montaj wc - servicii instalatii sanitare

Daca te afli in Bucuresti si ai nevoie de un instalator, atunci te asteptam sa ne contactezi pentru a ne oferi mai multe detalii referitoare la serviciile de care ai nevoie. Instalatorii nostri sunt autorizati si lucreaza intr-un mod profesional. 

Servicii montaj /Desfundari / Reparatii sanitare/Reparatii termice.

Disponibili NON-STOP

Suntem disponibili NON-STOP pentru orice tip de urgență aveți, cu privire la remedierea unei probleme. Ne deplasăm la fața locului și începem lucrările imediat.

0768 915 226

100% Servicii Profesionale

Datorita experientei pe care o avem, de peste 25 de ani in domeniul instalatiilor sanitare, garantam profesionalism, rapiditate si disponibilitate, pentru orice problema aveti.

Fara plata in avans

Motivul pentru care nu cerem plata in avans, este unul simplu. Datorita numarului mare de cereri urgente, tinem ca plata sa fie la final dupa ce remedierea/montarea este finalizata cu succes.

25 de ani de Experienta

Suntem o echipa de instalatori sanitari cu o experienta de peste 25 de ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sanitare sau de montaj obiecte sanitare si desfundari tevi si canalizari.

Aveti nevoie de serviciile noastre?
Suntem disponibili NON-STOP pentru urgente.

Testimoniale

5/5

Mi s-a spart o teava in apartament si am sunat la Costi Instal pentru ca am vazut ca ofera servicii non stop. Intr-adevar au venit foarte repede, au intervenit eficient si in doar cateva ore problema a fost rezolvata. Recomand pentru rapiditate si preturile decente

Mihai, Bucuresti, Sector 4
5/5

O firma de instalatori foarte serioasa! Am mai avut nevoie si in trecut de un instalator sanitar si nu am fost deloc multumit de colaborare. Dar cu instalatorii de la Costi Instal totul a decurs foarte bine. Domnii au fost punctuali, dupa ce au inspectat instalatia termica mi-au dat un pret de manopera si acela a fost pretul final. Am apreciat si ca mi-au recomandat inlocuirea robinetilor de tur pentru calorifere pentru ca cei vechi nu mai putea fi reparati incat sa reziste mult timp. Daca voi mai avea nevoie de un instalator pe sanitare, cu siguranta voi reveni la dumneavoastra. Colaborare de 5*****

Barbu, Bucuresti, Sector 1