Sari la conținut

Reparatii sanitare

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

Reparatii sanitare

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

reparatii instalatii sanitare - apa calda si apa rece - reparatii instalatii termice

Costi Instal, firma specializata in instalare retelelor de apa calda si apa rece civile constituie o optiune foarte buna pentru dumneavoastra deoarece experienta si profesionalismul specialistilor nostri garanteaza realizarea unor lucrari de calitate indiferent de anvergura si complexitatea lucrarilor din acest domeniu.

Reparații Sanitare Incluse

Costi Instal oferă o gamă completă de servicii de reparare și înlocuire în domeniul instalațiilor sanitare, printre serviciile noastre se numără:

  • Inlocuirea Vasului WC: Efectuăm înlocuiri profesionale și sigure ale vaselor WC pentru a asigura funcționarea corectă și eficientă.

  • Inlocuirea Bazinei WC: Realizăm înlocuiri precise ale bazinelor WC, garantând durabilitate și performanță.

  • Repararea Bazinei WC: Oferim servicii de reparare a bazinelor WC, inclusiv înlocuirea plutitorului sau a flotorului pentru o funcționare optimă.

  • Inlocuirea Clopotului WC: Asigurăm înlocuirea eficientă a clopotului pentru reglarea corespunzătoare a cantității de apă din bazin.

  • Inlocuirea Racordului Flexibil: Efectuăm înlocuiri profesionale ale racordului flexibil pentru o evacuare eficientă a vasului de toaletă.

  • Inlocuirea Sifonului Chiuvetei: Oferim servicii de înlocuire a sifonului pentru o evacuare corectă a apei din chiuvetă, fie în baie sau bucătărie.

  • Inlocuirea Robinetilor de Trecere și de Alimentare: Efectuăm înlocuiri precise ale robinetilor, asigurând funcționarea optimă a instalației.

  • Repararea sau Inlocuirea Bateriilor Chiuvetei, Căzii sau Cabinei de Dus: Asigurăm repararea sau înlocuirea bateriilor pentru o funcționare eficientă și fără scurgeri.

  • Repararea sau Inlocuirea Tevilor Fisurate: Abordăm cu atenție reparațiile sau înlocuirile necesare ale tevilor fisurate, pentru prevenirea scurgerilor și deteriorării suplimentare.

  • Inlocuirea Sifonului de Pardoseală și Reconfigurare Canalizare: Realizăm înlocuiri precise ale sifonului de pardoseală și oferim servicii de reconfigurare a canalizării pentru o funcționare optimă.

  • Reconfigurarea Traseului de Teava: Asigurăm reconfigurarea eficientă a traseului de teava pentru a îndeplini cerințele specifice ale proiectului.

Cu Costi Instal, veți beneficia de servicii profesionale și soluții eficiente pentru toate nevoile dumneavoastră în domeniul instalațiilor sanitare.

Suntem disponibili NON-STOP pentru orice tip de urgență aveți, cu privire la remedierea unei probleme. Ne deplasăm la fața locului și începem lucrările imediat. Echipa noastra rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la instalatia sanitara orice element de canalizare, conducte, tevi, obiect sanitar intr-un timp scurt si cu pret cat mai avantajos.