Sari la conținut

Reparatii instalatii termice

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

Reparatii instalatii termice

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

reparatii instalatii sanitare - apa calda si apa rece - reparatii instalatii termice

Reparatii instalatii termice in Bucuresti

Echipa noastra de instalatori se pricep sa faca cele mai diverse reparatii de instalatii termice indiferent de configuratia acesteia sau de materialele folosite (cupru, PPR-polipropilena, pexal, cupru-smart etc.)

Ne puteti contacta atat pentru reparatii de instalatii termice de mica anvergura cum ar fi schimbarea unui robinet dar si pentru lucrari mai ample cum ar fi inlocuirea coloanelor si caloriferelor din apartament.

Descoperiți Serviciile Profesionale Oferite de Costi Instal:

   • Inlocuirea sau repararea robinetilor de tur sau retur pentru calorifere
   • Inocuirea sau montarea robinetilor de aerisire
   • Demontarea si montarea caloriferelor de pe pozitie atunci cand zugraviti
   • Schimbarea caloriferelor cu unele noi
   • Inlocuirea segmentelor de teava sparte indiferent de materialul folosit, cupru, polipropilena sau pexal
   • Inlocuirea si repararea robinetilor de siguranta montati pe coloana de termoficare
   • Echilibrarea instalatiei termice pentru o fuctionare uniforma a caloriferelor
   • Aerisirea caloriferelor si a instalatiei termice pentru eliminarea aerului si aducerea ei in parametri normali de functionare
   • Inlocuirea consolelor de sustinere a caloriferelor
   • Reglarea presiunii in instalatia termica

Cand avem nevoie de un instalator instalatii termice si cum recunoastem un adevarat profesionist?

Instalatorul de instalatii termice este cel care va poate ajuta cu montajul instalatiilor termice noi, sau cu diverse interventii si reparatii la instalatiile termice vechi. Ca si meseria de instalator sanitar, cea de instalator instalatii termice este si ea una cautata si aducatoare de castiguri, pentru ca, indiferent de anotimp, instalatiile termice, indiferent de anotimp, sunt necesare in apartamente, birouri, case si vile.

Cu ce se ocupa, mai exact, un instalator instalatii termice?

Prin instalatie termica se intelege orice aparat sau accesoriu care ne ajuta la aclimatizarea atmosferei din casa sau din birou. Poate fi vorba de necesitatea de a incalzi mediu, sau, dupa anotimp, de a racori mediu. Un instalator instalatii termice se ocupa de montajul instalatiilor termice noi, dar si de mentenanta si reparatiile la instalatiile termice deja montate. Astfel, vom apela la un instalator instalatii termice ori de cate ori avem nevoie de:

  • Interventii asupra retelei de incalzire, adica tevi si calorifere – poate fi vorba de montarea sau de aerisirea lor; Este nevoie de inlocuirea completa a unei coloane termice – aceasta implica nu numai schimbarea caloriferelor, ci si a tevilor si conductelor care asigura transportul agentului termic (apa calda);
  • Reconditionarea sau chiar schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire – in cazul instalatiilor termice vechi, din cauza ruginii si a coroziunii, tevile ajung sa nu mai corespunda. Fie se impusca si curg, fie nu mai corespund standardelor si pierd agentul termic. De aceea, periodic, tevile de la sistemul de incalzire necesita verificari, mentenanta si reconditionari.
  • Robinetii de la instalatiile termice sunt si ei expusi coroziunii si ruginii, de aceea, uneori, acestia necesita sa fie schimbati; Pentru aerisirea instalatiilor termice, este necesar montajul aerisitoarelor, iar aceasta operatie intra tot in sarcina instalatorului de instalatii termice.

Cum recunoastem un instalator instalatii termice priceput si unde il gasim?

Instalatori instalatii termice, care sa se ocupe atat de montarea instalatiilor termice noi, cat si de mentenanta si repararea instalatiilor termice existente, se pot gasi in rubrica de mica publicitate a oricarui ziar, in cartea de telefon, pe internet sau, cel mai bine, in cadrul firmelor specializate in instalatii tehnico-sanitare!

Un instalator bun are un palmares si recomandari bune! El este recunoscut pentru faptul ca face treaba cu simt de raspundere si, mai mult, nu lasa mizerie in locul unde a lucrat.

Este recomandat sa apelati, totusi, la firmele specializate, pentru ca acestea va pot oferi garantia atat pentru manopera cat si pentru piesele montate. In plus, tot la ele, puteti gasi si un numar de urgente la care puteti apela la orice ora din zi si din noapte, daca, de exemplu, vi s-a spart un calorifer!

Avariile centralelor termice necesita o atentie deosebita, iar repararea acestora trebuie intotdeauna efectuata de catre personalul autorizat.

Apeleaza la echipa noastra de instalatori autorizati ANRE pentru:

  • Investigarea amanuntita si constatarea defectiunilor aparute
  • Inlocuirea componentelor defecte ale centralei termice
  • Asigurarea pieselor noi de schimb daca cele originale prezinta defecte
  • Testarea aparatului – punerea acestuia in functiune.

Suntem disponibili NON-STOP pentru orice tip de urgență aveți, cu privire la remedierea unei probleme. Ne deplasăm la fața locului și începem lucrările imediat. Echipa noastra rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la instalatia sanitara orice element de canalizare, conducte, tevi, obiect sanitar intr-un timp scurt si cu pret cat mai avantajos.

Aveti nevoie de serviciile noastre?
Suntem disponibili NON-STOP pentru urgente.