Sari la conținut

Montaj obiecte sanitare

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

Montaj OBIECTE sanitare

Suntem o echipa de instalatori sanitari, cu o experienta de peste 25 ani in rezolvarea diferitelor lucrari cum ar fi cele de reparatii sau de montaj.

Interventii in regim de urgenta, preturi accesibile.

montaj obiecte sanitare - montaj grupuri sanitare

Servicii profesionale de montaj obiecte sanitare

Expertul dvs. în montajul obiectelor sanitare! Oferim servicii profesionale de instalare și montaj pentru a vă ajuta să creați și să vă transformați spațiile sanitare în locuri funcționale, confortabile și estetice.

Serviciile noastre includ:

1. Montaj chiuvete:

Echipa noastră de experți vă va ajuta să instalați chiuvete de bucătărie, chiuvete de baie și chiuvete suspendate, asigurându-ne că sunt montate în mod corespunzător și în siguranță.

Vom verifica și ajusta conexiunile pentru a preveni scurgerile de apă și pentru a vă asigura că funcționează în mod optim.

2. Montaj Wc:

Oferim servicii de instalare pentru Wc-uri suspendate, Wc-uri cu rezervor încorporat, Wc-uri ecologice și multe altele.

Echipa noastră de instalatori calificați se va asigura că toate conexiunile sunt sigure și că toaleta funcționează corect.

3. Montaj cabine de duș:

Efectuăm montajul cabinelor de duș de diferite tipuri și dimensiuni, inclusiv cabine de duș cu panouri de sticlă, cabine de duș cu uși glisante și multe altele.

Ne asigurăm că cabina de duș este instalată corect și că toate etanșările sunt făcute adecvat pentru a preveni scurgerile de apă.

4. Montaj căzi de baie:

Instalăm căzi de baie de diferite dimensiuni și forme, inclusiv căzi încorporate, căzi cu hidromasaj și căzi independente.

De ce sa apelezi la Costi-Instal.Ro?

Ne asigurăm că cada de baie este fixată solid și că toate conexiunile sunt etanșe și sigure.

Experiență și profesionalism: Avem o vastă experiență în domeniul instalațiilor sanitare și ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Echipă calificată: Echipa noastră este formată din instalatori calificați și experimentați, care sunt dedicați satisfacerii nevoilor clienților.

Servicii personalizate: Ne adaptăm la cerințele și preferințele clienților noștri, asigurându-ne că obțin rezultatele dorite.

Punctualitate și respectarea termenelor: Suntem cunoscuți pentru calitatea si promptitudinea noastră în executarea lucrărilor și pentru respectarea termenelor stabilite.

Apelati-ne cu incredere va stam la dispozitie 24/7

Suntem disponibili NON-STOP pentru orice tip de urgență aveți, cu privire la remedierea unei probleme. Ne deplasăm la fața locului și începem lucrările imediat. Echipa noastra rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la instalatia sanitara  orice element de canalizare, conducte, tevi, obiect sanitar intr-un timp scurt si cu pret cat mai avantajos.

Aveti nevoie de serviciile noastre?
Suntem disponibili NON-STOP pentru urgente.