Sari la conținut

Instalator baie – ce servicii ofera, cat costa si cum il angajezi pe cel mai bun?

INSTALATOR BAIE: Ai visat dintotdeauna la o baie frumoasa, eleganta si functionala, iar acum a venit vremea sa incepi lucrarile de renovare. Cel mai probabil te simtiti coplesit pentru ca exista multe detalii pe care trebuie sa le pui la punct, iar cateva dintre acestea pot fi instalarea tevilor de apa si canalizare, desfundarea vechiului vas de toaleta si instalarea unuia nou, montarea obiectelor sanitare noi, montarea cabinei de dus, revizii, robineti, calorifere si altele.

Din fericire, un instalator baie profesionist te poate ajuta cu toate acestea pentru ca la final sa te poti bucura de o baie 100% functionala. Un instalator de baie se poate ocupa de montajul tevilor de apa si canalizare, de montarea obiectelor sanitare. Daca s-a spart o teava, scurgerea de la cada s-a infundat cu par sau vasul de toaleta se umple cu apa cand tragi apa, atunci ai nevoie de interventia rapida a unui instalator.

instalator baie

Chiar daca sunt persoane care aleg sa se ocupe singure de renovare sau finalizarea unui proiect de baie noua, un instalator sanitar va sti intotdeauna ce sa faca pentru ca intreaga lucrare sa fie cat mai durabila.

Ce servicii ofera un instalator baie?

Fie ca renovezi, faci o baie noua de la 0 sau esti un postura in care trebuie sa repari numaidecat WC-ul, cada sau alte obiecte sanitare, vei avea nevoie de ajutorul unui instalator. Iata cateva situatii pe care acesta le poate rezolva:

 • Instaleaza tevi de apa si canalizare (se asigura ca apa curge corect in toate locurile din baie, ca sistemul de canalizare e perfect functional).
 • Monteaza obiecte sanitare specifice baii: vas de toaleta, chiuveta, baterie. Se asigura ca toate sunt asezate corespunzator, ca nu exista scurgeri si ca functioneaza fara probleme.
 • Instalare cabina de dus cu hidromasaj si montaj masina de spalat
 • Repara sau inlocuieste tevile si componentele sanitare. Daca exista problema cu tevile sau componentele sanitare, un instalator profesionist va putea sa repare sau sa inlocuiasca aceste elemente.
 • Desfundare WC, chiuveta, cada, cabina de dus si asigurarea functionalitatii canalizarii.
 • Instalare retele de apa rece si calda

Cat costa un instalator de baie?

Preturile pentru serviciile unui instalator baie pot sa difere destul de mult de la o zona la alta si de la o firma la alta. Asta pentru ca aici intervin mai multi factori:

 • pe ce raza trebuie sa se deplaseze instalatorii
 • care este experienta instalatorului
 • cat de repede poate interveni instalatorul
 • cat de complicata este problema sesizata
 • care e dimensiunea si complexitatea proiectului (e o baie mica de bloc sau o baie generoasa dintr-o vila).

La Costi-Instal lucram pe ora sau pe proiect si te asiguram ca avem preturi competitive, corelate cu experienta si implicarea noastra in rezolvarea problemei.

Cum angajezi cel mai bun instalator de baie?

Este esential sa alegi un instalator meserias, foarte priceput si cu experienta. Stim cu totii ca in online circula o multime de relatari triste si poate chiar ironice cu instalatori amatori, care nu-si dau interesul dar cer multi bani pe interventii, instalatori care intarzie la lucrare, comunica putin, lasa multa mizerie in urma si fac treaba de mantuiala.

Prin urmare, este de inteles ca vrei sa angajezi un instalator baie serios si responsabil, care sa-ti rezolve problema cat mai bine de prima data. Pentru asta poti sa intrebi vecinii si prietenii, sa verifici testimonialele online ca sa vezi ce au spus clientii anteriori despre un anumit instalator, sa te asiguri ca lucrezi cu un instalator baie autorizat si calificat.

Aici, la Costi-Instal tinem sa-ti spunem ca ne asiguram de fiecare daca ca toti clientii nostri inteleg perfecte detaliile problemei si solutiei pe care noi o propunem. Suntem foarte empatici, ne ascultam clientii si analizam cu mare atentie situatia pentru a pune diagnosticul corect.

Instalatorii nostrii sunt pregatiti sa intervina 24 de ore / 7 zile din 7 zile pentru probleme legate de instalatii sanitare baie, tevi sparte, montaj obiecte sanitare, montaj WC, etc.

Puteti apela la serviciile noastre indiferent de zi si ora!

Remedierea problemelor aparute la instalatiile termice si sanitare, in stituatii de urgenta, sunt specilitatea noastra. Apeleaza cu incredere la Costi Instal.

0768 915 226